LROSE Workshop # 3 - 2020

Date: 
Sunday, January 12, 2020 - 10:30 to 15:30
Location: 
AMS 2020 - Boston, MA - Westin Waterfront

LROSE AMS 2020 Mini Workshop

Date:  Sunday, 12 January 2020

Time:  10:30am – 3:30pm

Location:  Westin Waterfront, Bulfinch Room, 425 Summer Street, Boston, MS

Cost:  Free

 

This workshop will discuss release of LROSE “Cyclone” software toolsets.

Time

Activity

Session I:  Practical Application (for newer LROSE users)

10:30am – 11:00am

Installation Help (1/2 hour)

11:00am – 11:15am

Introductory Talk (15 minutes)

11:15am – 12:15pm

Tutorials (1 hour)

12:15pm – 12:30pm

Questions (15 minutes)

LUNCH – On Your Own

Session II:  Building Our LROSE Community

1:30pm – 2:30pm

Updates on the Latest Features (1 hour)

2:30pm – 3:10pm

Feedback and Discussion on Community Needs (40 minutes)

3:10pm – 3:30pm

Future Directions (20 minutes)

WORKSHOP OVER