SUMMARY OF CONTRAST EDUCATION & OUTREACH EVENTS AS OF 02.19.14

Monday, 10 February :: JFK High School

Tuesday, 11 February :: University of Guam - combined chemistry classes

Wednesday, 12 February :: F.B Leon Guerro Middle School

Thursday, 13 February :: Jose L.G. Rios Middle School (Day 1)

Friday, 14 February :: Jose L.G. Rios Middle School (Day 2) (half day)

Saturday, 15 February :: Media Event & Public Open House

Monday, 17 February :: Agueda I. Johnston Middle School

Tuesday, 18 February :: Vicente B.S. Benavente Middle School

Wednesday, 19 February :: Simon Sanchez High School

Thursday, 20 February :: Inarajan Middle School

Friday, 21 February :: Alison leaves

Tuesday, 25 February :: Notre Dame High School

DETAILS OF EVENTS

#1 :: Monday, 10 February :: JFK High School

POC :: Dr. Kelly Sukola & Zachery Concepcion

NASA Visit :: Yes

Directions :: Hilton to JFK High School

Arrive ~6:30am

7:00-7:40 am Presentation #1 :: 40 mins, Mr. Williams, Ms. Beausoliel 60 students

• 8:00-8:40 am Presentation #2:: 40 mins, Ms. Frieders 60 students

• 9:05-9:45 am Presentation #3 :: 40 mins, Mr. Williams, Ms. Beausoliel 60 students

• 10:05-10:45 am Presentation #4 :: 40 mins, Mr. Sharma, Ms. Frieders, Mr. Concepcion 120 students

• 11:40-12:20 pm Presentation #5 :: 40 mins, Mr. Concepcion, Mr. Williams, Ms. Beauoliel 60 students

• 12:40-1:20 pm Presentation #6:: 40 mins, Mr. Sharma, Ms. Frieders 60 students

• Presenters: ABR, Maria Narrova, Ross Salawitch

#2 :: Tuesday, 11 February :: University of Guam

POC :: Dr. Maika Vuki

NASA Visit :: no

- Arrive ~11:45am

- 12:30-1:50pm Presentation #1 :: Combined chemistry classes - 60 students

Presenters: ABR, Johhn Luo, Alfonso Saiz-Lopez

#3 :: Wednesday, 12 February :: F.B Leon Guerro MS

POC :: Jessica Fejeran

Principal :: Carla Masnayon

NASA Visit :: No

Directions :: Hilton to FB Leon Guerro Middle School

- Arrive ~8:00am

- 9:02 - 9:47am :: Presentation #1, 45 mins,68 students

- 9:51 - 10:36am :: Presentation #2, 45 mins, 73 students

- 10:40 - 11:25am :: Presentation #3, 45 mins, 56 students

- Each presentation is a grade level

• Presenters: ABR

#4 :: Thursday, 13 February :: Jose L.G. Rios MS (Day 1)

POC :: Mr. Urbano

Principal :: Mrs. Naomi Taitingfong

NASA Visit :: No

- Arrive ~7:30am

- 8:42 - 10:05am :: Presentation #1, 75 mins, 300 students

- 2:07 - 3:30pm :: Presentation #2, 75 mins, 300 students

• Presenters: ABR

#4 :: Friday, 14 February :: Jose L.G. Rios MS (Day 2)

POC :: Mr. Urbano

Principal :: Mrs. Naomi Taitingfong

NASA Visit :: No

- Arrive ~7:30am

- 8:42 - 10:05am :: Presentation #3, 75 mins, 300 students

Presenters: ABR

Saturday, 15 February :: Media Event & Public Open House

- 9:00-10:00am :: Media event

- 10:00am - 1:00pm :: Open House (200 visitors)

#5 :: Monday, 17 February :: Agueda I. Johnston MS

POC :: James Petitte & Leah Kock

Principal :: James Petitte

NASA Visit :: Yes

- Arrive by 8:00am

- They will provide internet, projector & screen

- 3 presentations starting @ 8:50

- Presentation #1 :: 6th grade 300 students, 45 mins

- Presentation #2 :: 7th grade 300 students, 45 mins

- Presentation #3 :: 8th grade 300 students, 45 mins

• Presenters: ABR

#6 Tuesday, 18 February :: Vicente B.S. Benavente MS

POC :: Myrna Nievera

Principal :: Mr. Dexter Fullo

NASA Visit: No

- Arrive ~8:15am

- 8:40 am Presentation #1: 90 students

- 10:10am Presentation #2: 90 students

• Presenters: ABR, Jody Williams, Becky Hornbrook, Stacey Hughes, Dan Riemer

#7 Wednesday, 19 February :: Simon Sanchez HS

POC: Patrick Manibusan & Carla Benita Masnayon

Principal :: Mrs. Beth N. Perez

NASA Visit: No

- Arrive/Set up @ 8:15am

- They will provide internet??, projector & screen

- 8:45 - 9:45am :: Presentation #1, 60 mins, 256 students

- 9:45 - 10:05 :: Break

- 10:15 - 11:15am :: Presentation #2, 60 mins, 159 students

• Presenters: ABR, Jim Moore, John Cowan, Mickal Filus

#8 Thursday, 20 February :: Inarajan Middle School

POC :: Anna Tamayo

Principal :: Yolinda Hernandez-Avilla

NASA Visit :: Yes

- Arrive @ 8:15am - They will provide internet, projector & screen

- 8:56 -10:09am :: Presentation #1, 6th Grade, 75 mins, 187 students

- 10:24 - 11:30am :: Presentation #2, 7th Grade, 60 mins, 189 students

- 11:30 - 12.42pm :: Lunch (provided):

- 12:45 - 1:58pm :: Presentation #3, 8th Grade, 75 mins, 218 students

Presenters: ABR

#9 Tuesday, 25 February :: Notre Dame High School

POC :: Mrs. Artero

Principal :: ?

NASA Visit :: ?

- Arrive @ 12:45pm

- Presentation #1: 1:20 - 2:40pm

• Presenters: Jim Moore

TOTAL :: 24 School Presentations

Interested in Presentations After I Leave:

1. JP Torres Alternative School

2. George Washington High School